Från ett libanesiskt familjeföretag till de svenska hushållen

[slideshow][/slideshow]

[one_third]Libanesiska Bageriet AB grundades 2005 och specialiserar sig på tunnbröd med ursprung från Libanon. Bageriverksamheten är inom familjen Elhajj ett familjearv som sträcker sig två generationer tillbaka. Recepten som används är traditionsenliga och har använts generation efter generation i Libanon och nu funnit sin plats på den svenska marknaden. Det libanesiska tunnbrödet är inte bara ett bröd utan en matkultur, en smak som varje människa från Mellanöstern är uppvuxen med, ett bröd som alltid serveras först vid alla måltider. Laziz är arabiskt och betyder utsökt. Därför bakar vi på Libanesiska Bageriet alltid utsökta bröd.

Vår vision är att med hjälp av produkterna kunna ge en så positiv och annorlunda smakupplevelse som[/one_third]

[one_third]möjligt. Vi strävar ständigt efter att utveckla vårt bröd och vårt utbud för att kunna tillgodose kunderna med produkter med så bra och god kvalitet som möjligt. Vårt mål är att nå det svenska hushållet och bli del av den svenska mattraditionen, som alltid är öppen för nya och främmande smaker.

Hos Libanesiska Bageriet står kunden alltid i centrum. Därför är kvalitet viktigt för oss, för att våra kunder är värda den bästa kvaliteten. Vi är måna om att alla våra produkter genomgår en noggrann kvalitetskontroll för att leva upp till vår kvalitetsförsäkran.

År 2006 fick Libanesiska Bageriet utmärkelsen Årets uppstickare i Partille kommun och blev då[/one_third]

[one_third_last]uppmärksammad i Partille Tidning. Vi har idag även en certifiering från IP Livsmedelsförädling. Idag har vi kommit mycket längre än så med ständiga förbättringar, nya produkter och spännande brödsorter och ett allt starkare fäste och spridning på marknaden. Det bageri som 2005 levererade bröd till ett fåtal livsmedelsbutiker i Göteborg når i dagsläget ett hundratal affärer runt om i landet.

Vårt bröd är en upplevelse, en resa, en inbjudan till Mellanösterns matbord. Familjen Elhajj önskar dig en trevlig resa och en oförglömlig matupplevelse.

signatur_gra[/one_third_last]